Nieuws

Glasvezel Molenwaard: de laatste ontwikkelingen

Glasvezeldag met een lekkere actie van Solcon

15 March 2018 | Nieuws

Glasvezel Molenwaard organiseert op 17 maart de Glasvezeldag. Op deze dag bent u van harte welkom in onze glasvezelwinkel in winkelcentrum Molenwaard en de speciaal voor deze gelegenheid ingerichte kramen. Hier kunt u terecht met al uw vragen over glasvezel en de verschillende abonnementen. Het is nu of nooit, dus zet 17 maart in uw agenda!

Wij laten van ons horen op de Glasvezeldag. U ook?

Natuurlijk laten wij (luid en duidelijk!) van ons horen op de Glasvezeldag. Dat doen we door een geluidswagen rond te laten rijden om aandacht te vragen voor het belang van een betrouwbare en betaalbare glasvezelaansluiting voor iedereen in Molenwaard. Samen kunnen wij dit realiseren, dus als u ook van zich wilt laten horen op de Glasvezeldag… meldt u zich dan aan als vrijwilliger via info@glasvezelmolenwaard.nl of doe mee met de actie van Solcon.

Lekkere actie van Solcon

Provider Solcon introduceert speciaal voor de Glasvezeldag een lekkere actie: meld minimaal 5 huishoudens of bedrijven aan voor glasvezel en ontvang een dinerbon van € 50,-*. Samen kunnen wij het doen en ook u kunt een bijdrage leveren!

Hoe werkt het?

  1. Kom op 17 maart naar de glasvezelwinkel in winkelcentrum Molenwaard voor een pakket aanmeldformulieren.
  2. Ga op pad en benader familie, vrienden, buren en kennissen binnen de gemeentegrenzen van Molenwaard en vul het aanmeldformulier voor een abonnement volledig in.
  3. Lever de ingevulde aanmeldformulieren op 17 maart vóór 17.00 uur in bij de glasvezelwinkel en ontvang als dank voor uw hulp een dinerbon ter waarde van € 50,-*.

* maximaal 1 dinerbon per persoon